Použitie: Pasterizujte (voliteľne) plnotučné mlieko pri teplote 72 °C počas 15 sekúnd. Keď teplota mlieka klesne na 38 °C, pridajte kvasnice na robiollu a inkubujte 5 minút; premiešajte a pridajte syridlo, keď teplota zrážania dosiahne 34 °C.
Tvaroh by mal byť hotový po 18/20 minútach. Tento tvaroh nakrájajte nožom tak, aby bol rozdelený na plátky a potom na kocky hrubé 10 cm, pôsobte veľmi jemne a nechajte 10 minút odpočívať. Odoberte trochu srvátky a spracujte tvaroh so spannarolou, kým nebudú mať kúsky veľkosť vlašského orecha. Tento tvaroh sa mieša bez porušenia asi 5 minút a cesto sa opatrne vloží do foriem a udržiava sa pri teplote 35 °C.
Prvé obracanie sa vykoná po 20 minútach, pričom sa tvaroh udržiava stále teplý. Druhé obracanie sa uskutoční po 50 minútach. Po niekoľkých hodinách sa vykoná ďalší obrat a syr sa prenesie do cely pri teplote 8 °C.
s vlhkosťou v cele 80 %.
Solenie v 20 % soľnom roztoku NaCl približne 1 hodinu na 1 kg syra.
Štartovacie kultúry pre syry | |
Výrobca | Enolandia S.r.l. |
Kód produktu | 13741 |
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.
Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.
Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.
Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.